Ronde Salontafelset industrieel onderelkaar schuiven

Salontafel Trend & Hippe salontafels om je woonkamer in te richten

De salontafel heeft in 2016 een comeback gemaakt! Dit seizoen zijn ze populairder dan ooit! Er is een trend verschuiving gaande. Zag je voorheen juist een grote salontafel in de woonkamer staan. Tegenwoordig zie je steeds vaker meerdere salontafels bij elkaar staan. Hoe meer hoe beter. Het liefst nog in verschillende maten en stijlen. Juist door verschillende salontafels met elkaar te combineren ontstaat er een speels effect.

Een salontafel is ideaal voor de voetjes of om de borrelnootjes op te zetten tijdens een filmavondje. Maak de woonkamer helemaal gezellig door de salontafels te combineren met een vloerkleed en een comfortabel bankstel.

De elementenbank uit de La Maison serie is een voorbeeld van een zeer comfortabele bank.
Elementenbank met stoere salontafel
Elementenbank La Maison. Beeld via: www.hoekbankxxl.nl

Hippe salontafels bij TBLS

Bij TBLS hebben we ons assortiment salontafels flink uitgebreid met hippe salontafels. Combineer verschillende salontafels of koop een salontafel set. Het gebruik van natuurlijk materiaal vinden wij belangrijk. Als je een salontafel bij TBLS koopt, ben je verzekerd van een topkwaliteit salontafel. De meeste salontafels zijn ook goed te gebruiken als bijzettafeltjes.

Onderstaand een overzicht van 3 stoere salontafels uit de webshop.

Salontafel kopen
Bezoek www.tbls.nl voor de nog meer mooie salontafels.

Ze zijn stoer, ze zijn robuust en ze zijn verkrijgbaar bij TBLS. Deze bijzettafeltjes zijn net even wat anders als anders. Door de combinatie van hout en metaal krijgen de tafeltjes deze stoere uitstraling. Ze staan uitstekend in een landelijk of stoer interieur. Welke vind jij het mooist?

Salontafel kopen? Kom langs bij TBLS in Gorinchem

Psssst… Ben jij opzoek naar een stoere salontafel? Of wil je een bijzettafeltje kopen? Veel van onze salontafels staan nog niet op de webshop. Onderstaand een sneak preview van de nieuwste modellen. Of je nu op zoek bent naar een bijzettafel, salontafel of gewoon een klein tafeltje. Bij TBLS heb je een grote kans van slagen. Mijn persoonlijke favoriet is de nieuwe salontafelset. Deze bestaat uit drie ronde salontafels in verschillende hoogtes, die je ook nog eens onder elkaar kunt schuiven. Industrieel, stoer en praktisch!

Salontafelset industrieel onderelkaar schuiven
Ronde Salontafelset die je onder elkaar kan schuiven. Industriële stijl.
Salontafel industrieel hout en metaal
Het ideale ronde bijzettafeltje voor naast de bank of in de hoek. Stoer & Robuust!
Salontafelset van hout en metaal
Stoere ronde tafeltjes op elegante pootjes. Leverbaar in verschillende afmetingen
Salontafel halve bowl met klep
Stoere salontafel Bowl met handig opberg vak – Leverbaar in verschillende kleuren

Je kunt ze komen bewonderen in onze mooie meubelzaak in Gorinchem. De meeste salontafels zijn direct uit voorraad leverbaar. De koffie staat al klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*