Barbanken en krukken voor aan een verhoogde tafel of keukenbar

Een keukenbar is een verlengde van je keuken. Met een keukenbar geef je een keuken net wat extra’s. Het is bijvoorbeeld erg gezellig om aan de keukenbar te zitten wanneer er gekookt wordt. Daarnaast is een keukenbar ook erg praktisch om even snel te ontbijten voordat je de deur uit gaat. Naast dat een keukenbar erg praktisch is, staat het ook nog eens onwijs leuk. Tegenwoordig kan een keukenbar gezien worden als tweede eettafel in de keuken. Combineer een keukenbar met een prachtige barbank of verschillende barkrukken om een mooi geheel te creëren.

Stoere Barbanken en Barkrukken

Onderstaand een opsomming van 3 prachtige barbanken en krukken. Welke vind jij het mooist?

 1. Barbank Lara – Stoer & Comfortabel!

  Deze barbank is helemaal geweldig! Wat een gave uitstraling. Heb je een hoge eettafel, een keukenbar of een gewone bar, dan mag deze barbank niet ontbreken. Met een barbank haal je iets unieks in huis. Naast dat deze verhoogde bank ontzettend mooi is, is het zitcomfort ook nog eens optimaal. Heerlijk om avonds lekker aan te tafelen met vrienden of familie.

Barbanken leer
Stoere Barbank Lara – verkrijgbaar via TBLS in Gorinchem
 1. Barkruk Natan – Elegante barstoel

  Onderstaande barkruk is een echte eyecatcher voor in de keuken of woonkamer. Hij staat prachtig aan een verhoogde tafel of aan een keukenbar. Deze barkruk is leverbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren. De vergrijsde eiken poten, maakt het geheel helemaal af.

  Comfortabele barkruk met rugleuning
  Stoere en Comfortabele Barstoel via TBLS
 1. Industriële Barkruk Dado

Ben je liefhebber van stoere en industriële meubels? Dan is deze industriële barkruk echt iets voor jou. Het Leder in combinatie met het stalen frame geeft deze barkruk een industriële uitstraling. Deze barkruk staat dan ook perfect in de wat stoerdere en robuustere interieurs.

Leren Barstoel
Leren Barstoel met Industriële looks via TBLS

Eetkamerbank voor aan een Robuuste eettafel

Ben je toch niet zo’n fan van een hoge tafel in combinatie met barkrukken en/of barbanken? Dan zie je tegenwoordig ook steeds meer eetkamerbankjes. Bij TBLS kun je bijvoorbeeld een eetkamerbank helemaal op maat laten maken. Handig! Zo past jou nieuwe eetkamerbank altijd. Liever geen maatwerk? Op de website staat een ruim assortiment eetkamerbankjes. Onderstaand mijn persoonlijke favoriet.

Eetkamerbank Fred de La Bretoniere
Eetkamerbankje van topontwerper Fred de La Bretoniere

Het eetkamerbankje uit de collectie van Fred de La Bretoniere. Dit eetkamerbankje is gemaakt van het kwalitatieve Africa Leder en heeft een unieke uitstraling. Het stalen frame in combinatie met de stevige zitting, maakt dit bankje tot een uniek exemplaar. Hij is leverbaar in verschillende afmetingen. Je kunt deze eetkamerbank in het echt bewonderen in het Woon Experience Centre in Gorinchem.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*