Sinterklaascadeau ideeen

Tip: Cadeau ideeën voor Sinterklaas

Ben jij iemand die sinterklaascadeautjes kopen altijd tot het laatste moment kunt uitstellen? Voor deze mensen onder ons hebben we speciaal deze blog gepubliceerd vol met populaire cadeaus voor de decembermaand. Het is namelijk nog niet te laat om sinterklaascadeaus in te kopen! TBLS & HoekbankXXL hebben een ruim assortiment woonaccessoires die je direct uit de winkel kunt meenemen. Kom dit weekend nog langs om je ideale sinterklaascadeau te scoren. Zelfs op zondag kun je hier terecht!

Gebreide Woonaccessoires van Knit Factory

Ben je al bekend met hippe merk Knit Factory? Dit is een topmerk van Hollandse bodem. Alle woonaccessoires van Knit Factory worden ontworpen en geproduceerd in Nederland! Dit is tegenwoordig uniek! Knit Factory combineert Luxe en Design met Gezelligheid en Sfeer. Wil je ook iemand blij maken met deze sfeervolle gebreide woonaccessoires? Gegarandeerd succes!

De gehele showroom van HoekbankXXL is gevuld met de mooiste Knit Factory kussens en plaids. Kom dit weekend nog langs om Sinterklaascadeautjes in te slaan.

Knit Factory Woonaccessoires

Cadeau tip: Stoere woonaccessoires van TBLS

Ook bij TBLS kun je terecht voor de stoerste en leukste woonaccessoires. Ideaal als cadeau voor Sinterklaas. Erg populair zijn de skulls. We hebben verschillende maten en kleuren in onze showroom hangen, die je direct kunt meenemen.

Kom dit weekend nog langs om de leukste cadeaus te scoren. Vorige week heeft TBLS in haar nieuwsbrief de volgende cadeaus gepresenteerd. Welke vind jij het leukst?
cadeau ideeen onder de 100,- bij TBLSDe woonaccessoires van TBLS zijn robuust en stoer. Bekijk de gehele collectie online of kom snel naar onze showroom.

Dé Cadeaubon is niet saai om te krijgen

Denk je dat het niet gewaardeerd wordt om een cadeaubon te geven? Dat is totaal niet waar! Een cadeaubon is altijd goed, ook zeer geschikt als sinterklaascadeau. De cadeaubonnen van het Woon Experience Centre zijn zowel bij HoekbankXXL als TBLS in te leveren. Je koopt ‘m in onze showroom.

Haal dit weekend nog je sinterklaascadeaus in huis. Het Woon Experience Centre is gevestigd aan de woonboulevard in Gorinchem. Binnen 30 minuten aan te rijden vanaf: Utrecht, Den Bosch, Breda, Leerdam etc. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*