Sfeervolle kamer mede mogelijk gemaakt door een leuke vloerlamp.

3x Woonaccessoires voor meer sfeer in huis

Heeft u een wat ‘’saai’’ huis of vindt u gewoon dat uw huis een upgrade nodig heeft? Dan zijn de woonaccessoires van Tables ideaal! U hoeft niet altijd iets opnieuw te schilderen of dure aankopen te doen om uw huis te veranderen. Met een paar simpele woonaccessoires kunt u uw interieur een geheel nieuwe look geven, zonder daar duizenden euro’s aan uit te geven

3 tips voor woonaccessoires

1. Vloerkleden van By-Boo.

Met een vloerkleed kunt u een hele andere sfeer in de woonkamer creëren. De vloerkleden van By-Boo zijn hier uitermate geschikt voor. By-Boo heeft een zeer ruime collectie sfeervolle vloerkleden.  Kiest u voor een gekleurd vloerkleed of kiest u voor een rond vloerkleed?  Alle vloerkleden van By-Boo zijn er in verschillende stijlen en afmetingen. Doordat er zoveel keus is, zal het ideale vloerkleed er altijd voor u bijzitten.

een verzameling van vloerkleden van By-Bop.

2. Sierkussens

Door wat kleurrijke kussens op uw bank te plaatsen maakt u uw zithoek een stuk gezelliger. Kies voor felle kleuren om het geheel wat levendiger te maken. Als u al veel verschillende kleuren in huis heeft, kunt u wat rust brengen door te kiezen voor sierkussens in neutrale kleuren. Goed om te weten is dat Tables officiële dealer is van zowel By-Boo als Knit-Factory. Beide zijn dit trendy merken van Nederlandse bodem.  Ze zijn vooruitstrevend op het gebied van sfeervolle en hippe sierkussen. Bekijk de gehele collectie in onze webshop of showroom in Gorinchem.

Leuke kussen voor uw bank.

3. Sfeerlampen

De derde en tevens laatste tip is om leuke sfeervolle lampen aan te schaffen. Dit kunnen hanglampen, tafellampen of vloerlampen zijn. Met verlichting kunt u een warme sfeer in huis creëren. Kies bijvoorbeeld voor een industriële lamp met dimmer. Een lamp met een dimmer is namelijk heel praktisch en sfeervol. Niet alleen het licht van een lamp kan bepalend zijn maar natuurlijk ook de lamp zelf. Zo kunt u met slechts één of twee lampen al de gehele sfeer binnen uw huiskamer veranderen.

Sfeervolle kamer mede mogelijk gemaakt door een leuke vloerlamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*