PTMD nieuw in het Tables assortiment

PTMD is sinds 1992 aanbieder van unieke en karakteristieke producten. Sinds kort is Tables officieel dealer van PTMD. Met het ruime assortiment wat PDTM biedt is het een mooie aanvulling voor Tables. De producten van PTMD passen binnen vrijwel iedere woonstijl.
In deze blog deel ik graag de leukste drie collecties van PTMD: City collectie, Nature wood en Simple steel. Alle PTMD producten zijn verkrijgbaar via Tables in Gorinchem.

PTMD: 3 Top collecties

1. City Collectie

De City collectie is een hele mooie aanvulling op de bestaande meubelen die u al bezit. De City serie bevat stoelen met een stoere uitstraling, en een geheel eigen look. In deze stoelen zien we de laatste trends terug waar PTMD zich mee wilt kenmerken.

De stoere vlinderstoel – zoals onderstaand afgebeeld – zijn verkrijgbaar in het donkerbruin of zwart leder. Het stoere leer wat om deze stoelen gespannen is, is geitenleder. Deze stoere vlinderstoel staat op elegante stalen pootjes.

Vlinderstoel leer - Vintage bruin
Vlinderstoel leer – Vintage bruin

 

2. Nature Wood

De Nature Wood collectie zijn prachtige houten kunstwerken denk aan onder andere: beelden, kapstokken, salontafel, sidetables en nog veel meer. Deze unieke creaties van hout zijn een perfecte aanvulling binnen uw interieur. De nature wood collectie wordt gemaakt van Juar hout, afkomstig uit India.

Onderstaande afbeelding is een van de toppers uit de Nature Wood collectie van PTMD. U kunt deze sidetable in het echt komen bewonderen in het Woon Experience Centre in Gorinchem.

 

Sidetable Teak wortelhout
Sidetable Teak wortelhout

3. Simple Steel

Last but not least: Simple Steel. De Simple Steel collectie is één van de vele succesvolle collecties van PTMD. De meubels van uit deze collectie zijn stoer en karakteristiek.

De woontrend: Industrial Rustic sluit uitstekend aan bij deze unieke producten. Alle meubelen zijn in detail afgewerkt mede door de ‘gunmetal’ finish. Er zijn meerdere varianten in de kasten van deze collectie.

Onderstaande stalen vitrinekast is een van mijn favoriete kasten uit de Simple Steel collectie van PTMD. Deze stalen vitrinekast is voorzien van twee glazen deurtjes met metalen frame. Naar mijn mening is deze kast stoer en elegant tegelijkertijd.

Industriële vitrinekast van metaal
Industriële vitrinekast van metaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*