Tuintafels

Stel je voor: je zit in de tuin, buiten in de zon, voor je op tafel een lekker koel drankje, die op een prachtige tuintafel staat. Lijkt jou dat niet heerlijk? De robuuste tuintafels van TBLS zijn de ideale tafels voor in de tuin.

De lente is al weer een tijdje begonnen. Het wordt dus weer tijd om lekker in de zon te gaan zitten in de tuin. TBLS heeft dit jaar voor het eerst in zijn collectie tuintafel. Er zijn verschillende opties qua tuintafel een mooie Suar tafel of geeft u toch meer voorkeur voor een 3-planks tafel. Beide hebben ze een stoere, natuurlijke uitstaling.

Eiken tuintafel met boomstam afwerking
Eiken tuintafel met boomstam afwerking

Suar tuintafel

De suar tafel is een prachtige tafel voor in de tuin. Zelf ben ik er erg gecharmeerd van. Deze tafel heeft een aantal mooie eigenschappen. Zo is de tafel uit een stuk gemaakt dit stuk is een Indonesische tropisch hardhout. Deze worden helemaal met de hand gemaakt en afgelakt. Omdat deze tafels uit 1 stuk gemaakt worden is elk blad anders en uniek. Als de buurman of vrouw een suar tafel zou kopen heeft u altijd nog een unieke tafel die niemand anders heeft.

Deze tafel is in verschillende maten leverbaar. Dit zijn 2,50/ 3/ 4 meter. De tafels zijn uit voorraad leverbaar u kunt hem dus gelijk inladen als u zo’n prachtige unieke suar tuintafel wilt.

Suar tuintafel
Suar tuintafel

Tuintafel

Wilt u toch liever een ander soort tafel kunt u ook voor de mooie ‘gewone’ tuintafel gaan. Deze tuintafels van puur Roemeens kwaliteit topkwaliteit dus. In de fabriek waar ze deze tafels maken zijn ze gespecialiseerd in het gebruiken en bewerken van natuurlijke producten. Ook deze tuintafels zien er robuust en natuurlijk uit. Ook voor deze tafel geld dat elk blad een uniek blad is zo heb je een unieke tafel in jou tuin staan waar je trots op kan zijn.

De tuintafel is in 2 verschillende maten leverbaar zodat er een passende maat is voor uw tuin. Deze maten zijn: 2,40 en 3 meter niet alleen is de tafel in verschillende maten leverbaar maar heb je ook keus aan 2 verschillende poten namelijk de ijzeren H-poot en ijzeren trapeze poot. Deze tuintafel is uit voorraad leverbaar.

Eiken tuintafel met trapeze poot
Eiken tuintafel met trapeze poot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*