Ontdek de nieuwste trend: 3D-art

Een nieuw tijdperk van schilderijen is aangebroken. Maak kennis met de stoere 3D schilderijen. Deze driedimensionale schilderijen zijn van metaal en worden volledig met de handgemaakt. In elk 3D-schilderij wordt veel tijd in gestoken, een zeer arbeidsintensief stuk muurdecoratie dus!

Deze nieuwe generatie 3D-schilderijen is een geweldige aanvulling binnen uw interieur. U kunt kiezen uit vele verschillende uitvoeringen en stijlen. Zo heeft u altijd een uniek kunstobject wat binnen ieder interieur past.

 

3D-art bloemen
3D-art bloemen

Elk 3D schilderij is uniek
Omdat het handgeschilderde kunststukken zijn, kunnen deze schilderijen wat afwijken van de foto’s. Daarentegen is elk handgeschilderd 3D schilderij uniek! Niet alleen kan je deze stoere schilderijen in uw huis ophangen, ze zouden ook uitstekend passen binnen een bedrijfsinterieur. Hang dit schilderij bijvoorbeeld in een kantoor of een wachtkamer, zo hangt u iets op wat menig mens zal aanspreken.

 

3D-art zeilschepen
3D-art zeilschepen

3D-art eenvoudig aan de muur bevestigen
3D-art is zeer gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Kies voor twee schroeven of kies voor haakjes. Het is zeer eenvoudig! Er hoeven maar weinig handelingen verricht te worden om een 3D schilderij op te hangen. Voor mij is dit persoonlijk echt een pluspunt. Zelf heb ik namelijk twee linkerhanden. Dit weerhoudt er regelmatig van om mooie muurdecoratie te kopen.

3D-art roeiers
3D-art roeiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*