Ervaringen TBLS Binnenkijken

Binnenkijken: Laat u inspireren door onze klanten

Wij zijn pas gelukkig als onze klanten dat ook zijn. Regelmatig ontvangen we mooie foto’s van het eindresultaat. Laat u inspireren door de mooiste interieurs van onze klanten! Welke is uw favoriet?

1. Een industriële én robuuste eethoek

Wat een onwijs leuke eethoek is dit geworden! Wilt u ook zo’n eethoek creëren? Start met een robuuste eiken eettafel. Onderstaand exemplaar is voorzien van een industriële X-poot. Tegen de muurzijde staat een eetkamerbank die helemaal naar wens samen te stellen is. Bij Tables in Gorichem maken we deze eetkamerbankjes helemaal op maat. Zo past deze altijd!

De twee industriële lampen boven de tafel en de drie eetkamerstoelen passen prachtig bij het geheel. Kortom bij Tables worden we hier heel vrolijk van!

Industrieel en robuust interieur TBLS
Via Tables: eettafel, verlichting, eetkamerbank en stoelen

2. Industrieel interieur met een chique uitstraling

Onderstaand interieur is ook weer prachtig. De industriële tafel met de luxe zitmeubels geven dit geheel een chique uitstraling. Het eetkamerbankje is overigens dezelfde als bij bovenstaand interieur, echter is er nu gekozen voor een gecapitonneerde rugleuning. Zelfde bank, maar geheel andere uitstraling! Hoe leuk is dat?

De eetkamerstoelen zijn een van onze favorieten. Deze stoelen kunt u helemaal naar wens samenstellen. U heeft de keuze uit diverse stofferingen en onderstellen. Kiest u voor een draaistoel of houten onderstel? Bezoek het Woon Experience Centre in Gorinchem en vraag naar de mogelijkheden.

Ervaringen TBLS Binnenkijken
Via Tables: eetkamerbank op maat, eetkamerstoelen, industriële tafel

 

stoere eetkamerstoel met stiknaden en armleuning
Stoere eetkamerstoel via Tables

3. Eiken tafel met robuuste A-poot

Deze robuuste tafel maakt deel uit van een knus en landelijk interieur. Onwijs leuk dat ze gekozen hebben om verschillende eetkamerstoelen aan tafel te zetten.

ervaringen TBLS - binnenkijken

4. De robuuste kloostertafel

Een kloostertafel is tijdloos. Wij dachten in het begin dat dit een typisch trendproduct was. Maar niks is minder waar. De kloostertafel doet het goed in vrijwel ieder interieur. Al onze kloostertafels zijn gemaakt van kwalitatief oud- of rustiek eiken. Eikenhout straalt warmte en sfeer uit. Wat vinden jullie van de klassieke kloostertafel? Binnen onderstaande interieurs staat deze fantastisch!

 

ervaringen TBLS
Via TBLS: eetkamerbank, stoelen en tafel
17358646_1180276732091919_1162419519273288602_o
Tip: Combineer verschillende stoelen voor een speelse uitstraling

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*