sassari elementenbank 3,5zits

Huisdierbestendige bank in een paar simpele stappen

De ideale huisdier heeft u natuurlijk al. Maar wat betekent dit nu voor uw interieur, en dan voornamelijk de bank? het is niet altijd makkelijk om ervoor te zorgen dat uw huisdier er comfortabel bij zit en het meubilair ook nog eens netjes achterblijft. Daarom heb ik voor u alle tips en tricks op een rijtje gezet.

 

Stoer bankstel Leer Portobello
Bankstel Portobello 

Kies de juiste bankbekleding

De juiste bekleding kiezen is erg belangrijk als er ook nog een trouwe viervoeter bij komt. Microvezel, ribstof, leer, maar welke moet je nu kiezen? Het oog wilt ook wat, daarom hoeft een huisdierbestendige bank zeker niet lelijk te zijn! Stoffen bankstellen worden het meesten afgeraden bij huisdieren. Dit komt omdat de haren van het dier er op blijft liggen en de nagels makkelijker vasthaken waardoor en sneller gaten in de bankstel komen. Voor al deze problemen blijkt de oplossing een lederen bankstel te zijn. Bij goede kwaliteitsleer kan je krasjes makkelijk wegpoetsen en zijn vlekken snel verwijderd. Ook zouden huisdieren minder behoeften hebben om aan een bankstel van leer te krabben en gaat een leren bank minder snel naar je huisdier ruiken.

Stoere PTMD plaid

 

De huisdierbestendige bank van Tanja

Niet iedereen kan een leren bank waarderen. Door de rubriek Binnen kijken bij.. hebben wij de proef op de som genomen door binnen te kijken bij Tanja. Een kattenliefhebster in hart en nieren. Haar nieuwe bank werd al meteen door haar katten op de proef gesteld. Tanja heeft een bank van de stof Ranch. Deze stof blijkt naast leer ook goed bestand te zijn tegen invloeden van uw huisdier. Haren gaan er makkelijk vanaf en door de dichtheid van de stof blijven zowel kattennagels als hondennagels minder snel hangen.

 

puppies in een mandje

Geef uw huisdier zijn eigen plekje

Het scheelt al heel veel als uw huisdier een plekje voor zichzelf heeft waar het niet erg is om het een beetje vies achter te laten. Verwen uw huisdier met een mooie mand met leuke speeltjes en een lekker kleedje om op te liggen. Zo kunt u rustig op de bank zitten zonder u zorgen te maken over uw huisdier die de bank kan beschadigen. Natuurlijk geeft dit geen garantie dat uw huisdier nooit meer op de bank zal komen. Dit heeft ook met de opvoeding van uw huisdier te maken.  Maar een eigen plek zal al veel schelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*