Salontafel, Stoer, Industrieel, Solo, Rond

Onmisbare hippe salontafels op een rijtje

Salontafels zijn onmisbaar in elk interieur. Zonder een salontafel in de woonkamer voelt uw huis nog niet af. Ze zijn uitnodigend, handig en zien er erg gezellig uit. Daarom is het tijd om een paar fantastische tafeltjes eens in het zonnetje te zetten!

 

Salontafel, Stoer, Industrieel, Solo, Rond

Stoere Salontafel Solo

Een echte eye-catcher is deze stoere salontafel genaamd Solo. Solo heeft een houten tafelblad en een metalen frame waardoor hij echt een stoere maar subtiele uitstraling heeft. Hij komt niet massief en groot over en is daarom perfect te combineren met een set salontafels wat vandaag de dag ontzettend hip is! Salontafel Solo is namelijk ook verkrijgbaar in twee kleinere edities en dus hoeft u het er bij eentje niet te laten. Deze salontafel past perfect in een industriële en robuuste inrichting. Een echte beauty!

 

Uniek, Salontafel, Wit, Rond, Massief, Hout

Hippe Salontafel Tub

Hoe leuk is deze! Super hippe salontafel Tub is ook verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Ontzettend populair door de ronde vorm en rustieke uitstraling. Combineer de Tub ook in een setje van kleine formaten bij elkaar of zet ze in huis apart neer. Door het hout te combineren met een bepaalde kleur zal deze salontafel altijd bij uw inrichting passen en zal u er lang plezier van hebben. Omdat het tafelblad verzinkt ligt in het hout is hij ook nog eens erg praktisch. Als er iets omvalt van de tafel zal het niet makkelijk op de grond komen en snel op te ruimen zijn. Win win dus!Salontafel, Vierkant, Klein, industrieel

Square Salontafel Klein

Niet alleen ronde tafels zijn helemaal hot op dit moment, ook de vierkante industriële salontafeltjes zijn niet aan te slepen. Vierkant past gegarandeerd in elke inrichting en is ook nog eens makkelijk te combineren met de rest van de meubels. Door wat donkerder hout te combineren met zwarte slanken tafelpoten heeft de Square een robuust een industriële uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen kunt u deze tafel ook perfect naast elkaar of apart gebruiken. Niet alleen te gebruiken als salontafel maar ook bijvoorbeeld als nachtkastje. Veel mogelijkheden en volop keuze!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cijfer*