TBLS – tables

Eettafels van TBLS - tables

TBLS - tables legt zich voor de volle 100% toe, op het aanbieden van exclusieve, robuuste eetkamertafels en bijpassende comfortabele stoelen.

Constant zijn wij op zoek naar nieuwe modellen en afwerkingen met een geleefd, natuurlijk en  robuust uiterlijk.  Onze producten zijn bestemd voor de echte levensgenieters die houden van een hapje, een drankje en comfortabel, stijlvol dineren. Onze tafels zijn voor de Bourgondiërs welke kunnen genieten van de goede dingen van het leven.

TBLS - tables is een bedrijf met een lange geschiedenis in de productie en verkoop van massief houten meubelen. Onze producten worden in onze eigen fabrieken in verschillende productie landen gefabriceerd. Ieder product wordt kwalitatief gekeurd, alvorens het onze fabrieken verlaat. Onze tafels en stoelen zijn van een zeer hoge, bewezen kwaliteit.

Omdat wij zelf onze tafels produceren kunnen wij een prijsniveau aanbieden welke het voor iedereen mogelijk maakt een van onze pronkstukken te bezitten.

Eettafels zijn er in alle soorten en maten. Bij TBLS - tables bieden wij u een groot assortiment aan Eettafels aan. Of u nou opzoek bent naar een kloostertafel, robuuste tafels, een eiken eettafel of een bijpassende salontafel. Bij TBLS - tables slaagt u!

De eettafels zijn ook allemaal te bekijken in onze showroom in Gorinchem.

Veel van onze eettafels zijn direct uit voorraad leverbaar en alle tafels worden gratis bij u thuisbezorgd. Ook hebben wij een ruime selectie woonaccessoires en industriële verlichting voor boven uw eettafel.

Wij wensen u veel winkel plezier toe.